Om Steen

Hej jeg hedder Steen og jeg bor på Østerbro her i København.

Mig rund hvid bagrundJeg er enlig far og har været det siden min søn var 3 år. Han er nu gået hen og blevet 13 og fylder 14 her til sommer.

Jeg har altid haft en iværksætter i maven. Selv om jeg de sidste år har haft et almindeligt job for at være i stand til at betale mine regninger.

Så jeg har har efter flere forskellige mere eller mindre vellykkede projekter, kastet mig over internettet.

Hvad var det der fangede mig ved wordpress

 

Selv om jeg ikke har tænkt den her side som et casestudy, så har jeg et mål med at skabe et netværk og videregive hvad jeg er nået frem til indtil videre. Kigger du på det at skulle lære noget selv så er den ultimative måde at lære på, at være den der underviser

Den her side er lavet i forbindelse med at jeg vil skabe et dansk wordpress miljø omkring mig selv.

Jeg vil i den her hangout serie bygge den op med det formål at skabe en mere overskuelig undervisning i wordpress

Husk jeg lærer selv utroligt meget når jeg laver de her hangout som jeg vil kombinere med den her side

Jeg er som sagt begyndt at arbejde med wordpress for et par år siden. Mit væsentligste motiv for at arbejde med wordpress er at jeg havde et transportfirma for nogle år siden. Jeg betalte mange penge for de hjemmesider jeg havde der.

Den første er noget af det værste jeg nogensinde har ejet. Den havde en rød irriterende plet der konstant blinkende. Så var den meget fattig på kontekst selvfølgelig var der heller ikke nogen billeder.

Den indeholdt kun 2 vejledninger som jeg selv havde skabt, så da jeg fik regningen fra webmaster blev jeg egentlig meget skuffet. Men hvad skal du gøre når du gerne vil have dit firma online.

Den næste blev skabt til en lidt anden pris, men stadig var den slet ikke gjort klar til søgemaskinerne på den rigtige måde så det at få organisk trafik var et fremmedord.

Jeg kom til at køre nogle meget dyrt betalte kampagner.

Men den gav mine klienter mulighed for første gang at skrive til mig direkte på selve hjemmesiden

Selv om hjemmesiden på mange punkter både var sjov og personlig så manglede den at kunne snakke med Google uden at jeg skulle betale for det.

Ja her var faktisk et rigtig sjovt reklame stunt som senere blev efterlignet af nogle af mine større konkurrenter.

Jeg blev faktisk rigtig sur over det kan jeg huske, det er ikke særlig sjovt at være en lille fisk i et stort hav fyldt med rovfisk.

Jeg brugte nogle portaler hvor jeg kunne blive set

Så jeg besluttede mig at finde ud af om jeg ikke kunne skabe en hjemmeside selv, hvor jeg selv har kontrol med den.

Den sidste side og den som virkelig konverterede gav mig faktisk rigtig god trafik, fra søgemaskinerne, jeg fik dagligt besøgende som jeg omsatte til reelle kunder

Før jeg fandt wordpress forsøgte jeg selv at gøre det med en html editor hvor jeg selv skabte billederne og grafikken.

Men jeg må indrømme at det var meget kompliceret at kode siden selv og jeg gav op, efter jeg havde prøvet mig frem i et par uger.

Jeg tror der gik næsten et halvt år før jeg fandt wordpress. Jeg forsøgte mig at skabe en en blog med Googles blogger.

Herefter forsøgte jeg at bygge med nogle af de andre gratis hjemmeside byggere online. Men mange gange så de aldrig ud på samme måde dagen efter.

Jeg havde egentlig også lyst til, at have meget mere kontrol over mit arbejde. Hvad er så mere nærliggende at købe domæne og gå i gang med at bygge en wordpress blog.

Så for omkring 4 år siden byggede jeg min første wordpress side.

Jeg ombestemte mig og byggede den side som jeg arbejder mest med nu.

Se min profil side her”